sábado, 30 de agosto de 2008

Late of the Pier-Fantasy Black Channel



Es tracta d'una nova banda sorgida del Regne Unit. Se'ls ha etiquetat de grup que s'endinsa en el recent estil musical anomenat New Rave, es a dir formen part i participen de l'estil que adopten bandes com Klaxons o Bloc Party.

Els vaig escoltar fa un temps, quan es podien només descarregar les seves demos, ja que encara no tenien una companyia amb qui editar un disc. El dia 19 d'agost per fí van editar el seu disc, "Fantasy black channel" en el que aprofiten temes tan ballables i escoltables com "Broken" o "Space and the woods" i decideixen incloure temes tan anats de l'olla com "The bears are coming" o el que espero que sigui el seu singelazo "Focker" (Jordi, aquesta no pot faltar a la següent sessió que fem).

Així que espero que els escolteu i aprecieu tant com jo el que han aconseguit aquests jovenzuelos (tenen poc menys de 20 anys) i que pogueu ballar algún cop alguna de les seves cançons. Aquí us deixo la direcció del seu myspace on hi ha videos i caçons perqué poder-los conéixer: http://www.myspace.com/lateofthepier

NOTA: 4

No hay comentarios: